Arbitrul merge la marginea terenului pentru a vedea dacă trebuie acordat penalty. Pauză pe Stadium 974. Mexic a avut mai multe ocazii, dar Szczesny nu a fost învins. Min 27: Alexis Vega câștigă un duel aerian, dar mingea trimisă de el trece cu puțin pe lângă poarta lui Szczesny. Min 7: Lewandowski trimite cu capul, dar mingea este deviată în drum spre poartă și iese în corner. Echipele de start:Mexic: Ochoa - Sanches, Montes, Moreno, Gallardo - A. Herrera, E. Alvarez, Chavez - Lozano, H. Martin, E. Vega. Selecționer: Gerardo MartinoRezerve: Talavera, Cota, Alvarado, Alvarez, Antuna, Araujo, Artega, Funes Mori, Cuadradro, Gutierrez, Jimenez, Pineda, Rodiguez, RomoPolonia: Szczesny - Bereszynski, Glik, Kiwior - Cash, Kaminski, Krychowiak, Szymanski, Zalewski - Zielinski, Lewandowski.
((Streaming**)) Polonia vs România în direct 2022 11
Nomination of George P. Shultz: Hearings Before the
Polonia vs Arabia Saudită Record Head to Head - AiScore
[[[STREAMING###]===]] Mexic vs Polonia în direct online 22
Cred că era pe la Manchester United atunci, i-am zis lui Giovanni, care era prieten cu el, nu i-am recomandat direct lui Mourinho, mi-a zis că merge să vadă jucătorii, nu știu dacă a mers sau nu, dar a fost interesat de ei. Antrenorul francez a impregnat un stil de joc închis, e foarte dificil să le marchezi gol, am fost mirat când am văzut că s-a deschis scorul așa repede, mizam pe un 0-0 la pauză, au jucători de calitate, dar să ținem cont și de adversar. Probabil în majoritatea partidelor sunt outsideri, sper să joace în maniera asta, antrenorului îi folosește strategia, i-a mers până acum, au terminat pe primul loc în grupă cu Japonia.
Min 88: Încă două schimbări la Tunisieni. Kechrida intră în locul lui Drager, iar Saasi în locul lui laidouni. Min 80: Selecționerul tunisian mai efectuează două modificări. Mejbri și Khenissi îi înlocuiesc pe Msakni și Jebali. Min 78: Același Jensen primește un cartonaș galben, după o intervenție neregulamentară. Min 76: Jensen șutează slab de la marginea careului, pe lângă poarta Tunisiei. Min 70: Ocazie mare pentru Danemarca. Christensen reia cu capul spre poartă după un corner, iar Jensen o deviază în bara laterală.
Fără goluri pe Education City Stadium. Min 45+4: Lovitură liberă executată de Eriksen, Meriah respinge în corner. Min 45: Delaney iese după o lovitură la genunchi, în locul său intră Damsgaard. Se arată 4 minute de prelungiri. Min 43: Ocazie mare pentru Tunisia. Schmichel reușește cu un reflex excelent să respingă în corner șutul lui Jebali din apropiere. Min 39: Laidouni șutează puternic peste poartă din careu, după un corner. Min 33: Hojbjerg șutează din afara careului, după un corner executat de Eriksen, fără probleme pentru portarul tunisian. Min 25: Kristensen primește cartonașul galben, după un fault la Laidouni. Min 23: Gol anulat pentru Tunisia.
Min 37: Ocazie pentru Franța. Kylian Mbappe trimite în blocajul unui adversar, mingea ajunge la Giroud care șutează mult peste. Min 32: Gol Franța! Olivier Giroud finalizează din pasa lui Rabiot. Francezii au profitat de o eroare în apărarea „cangurilor”. Golul 50 pentru Giroud în naționala Franței.
Min 71: Gol Franța! Mbappe driblează superb și centrează în careu de unde Giroud marchează cu capul. Atacantul Milanului egalează recordul lui Thierry Henry, de 51 goluri înscrise pentru selecționata cocoșului galic. Min 68: Gol Franța! Campioana mondială duce scorul la 3-1, după reușita lui Mbappe. Atacantul parizienilor a marcat cu o lovitură de cap, din centrarea lui Dembele. Min 67: Ocazie mare pentru francezi. După o combinație frumoasă, mingea ajunge la Griezmann, dar șutul său este scos de pe linia porții. Min 63: Ocazie pentru „les bleus”.
Arms Sales Package to Saudi Arabia: Hearings Before the
Selecționer: Czeslaw MichniewiczRezerve: Grabara, Skorupski, Wieteska, Szymanski, Swiderski, Skoras, Piatek, Milik, Jedrzejczyk, Gumny, Grosicki, Frankowski, Bielik, BednarekDanemarca – Tunisia 0-0Min 90+8: Fluier final. Remiză fără goluri, după un meci cu ritm și joc pe contre între cele două echipe. Min 90+5: După consultarea sistemului VAR, arbitrul nu acordă lovitură de pedeapsă. Min 90+4: Arbitrul Ramos verifică sistemul VAR pentru un posibil henț în careul tunisian. Min 90: Se arată cel puțin 5 minute de prelungiri.
Victor Pițurcă: „Nu mă așteptam la ce s-a întâmplat! ” Fostul selecționer a spus că nu se aștepta la un astfel de deznodământ, însă a ținut să precizeze că a întâlnit mare parte din jucătorii Arabiei Saudite când antrena acolo și că aceștia sunt fotbaliști de calitate. „Una dintre cele mai mari surprize, e greu de comentat. Nu am văzut meciul din păcate, decât golurile, dar nu mă așteptam la ce s-a întâmplat, cu toate că eu cunosc echipa Arabiei Saudite, e extrem de puternică, jucători ajunși la maturitate, i-am prins și eu când am antrenat acolo, majoritatea de la Al Hilal.
Min 69: Eriksen șutează superb cu stângul, Dahmen reușește să respingă în corner. Min 67: Prima schimbare și în echipa Tunisiei. Slimane îi lasă locul lui Sliti. Min 65: Trei schimbări în echipa Danemarcei. Jensen intră în locul lui Kjaer, Cornelius îl înlocuiește pe Dolberg, iar Lindstrom pe Skov Olsen. Min 56: Gol anulat și pentru Danemarca. Skov Olsen reușește să marcheze, dar tușierul ridică fanionul pentru un ofsaid la Damsgaard. Min 53: Trei cornere consecutive pentru Tunisia, toate executate slab. Min 46: Jocul a fost reluat. Min 45+5: Fluier final al primei reprize.
CM Qatar 2022: Arabia Saudită produce șocul cu Argentina / Franța, victorie lejeră cu AustraliaArabia Saudită a produs cea mai mare surpriză de până acum de la Mondialul din Qatar, reușind să întoarcă rezultatul și să învingă Argentina (2-1). Franța a câștigat fără emoții în fața Australiei (4-1), iar Danemarca vs Tunisia și Mexic vs Polonia s-au încheiat la egalitate, 0-0. Argentina vs Arabia Saudita, la CM 2022 QatarFoto: Michael Zemanek / Shutterstock Editorial / ProfimediaCampionatul Mondial de fotbal continuă miercuri, 23 noiembrie, cu patru meciuri din faza grupelor. Toate disputele sunt LiveBlog pe HotNews.
Polonia vs Arabia Saudita: cómo verlo en TV, live stream
Mexic – Polonia 0-0, în Grupa C de la Campionatul Mondial